online hypotheek afsluiten vergelijken

Vind inspiratie voor je nieuwe woning

Geplaatst op

Wanneer je bezig gaat in je nieuwe woning is het erg leuk om al wat inspirerende ideeën te hebben om vanuit daar een schitterend woondesign te kunnen maken waar je jarenlang plezier van hebt. We zullen een aantal voorbeelden noemen in deze blog waarmee je direct uit de voeten kunt. Laten we direct in huis vallen met de toptip van de dag: een gietvloer zou het eerste op je lijstje moeten zijn als het gaat over de aankopen voor je nieuwe woning. Lees waarom!

Waarom nou die gietvloer?

Veel mensen hebben wel eens gehoord van een gietvloer maar weten niet precies wat dit nu werkelijk voor type vloer is. Je kunt wel raden hoe de vloer tot stand komt door enkel en alleen naar de naam te luisteren. Een gietvloer wordt natuurlijk gegoten en bestaat uit kunststof die zeer sterk is en gemakkelijk schoon te maken met water en allerlei schoonmaakmiddelen. De kunststof is ontwikkeld in de industriële context en dat maakt dat deze een bijzonder hoge graad van belasting aan kan. Daarbij is het een voordeel dat de kunststof schoongemaakt kan worden met water en zeep, omdat kinderen dan niet in de troep op de vloer hoeven te spelen. Dit komt dus de hygiëne in huis zeer ten goede.

Welk design past er goed bij een gietvloer?

Er zijn een aantal woondesigns die erg goed passen bij een gietvloer. Namelijk designs die in een industriële Scandinavische of minimalistische woonstijl ingericht zijn. Deze hebben een bijzondere aantrekkingskracht op moderne mensen want ze zijn erg populair tegenwoordig. Bij de industriële stijl moet je denken aan een soort fabrieksesthetiek. Je kunt tal van oude fabrieks objecten tegenkomen in een residentiële omgeving wanneer we praten over deze stijl. Bij de Scandinavische stijl wordt er meer gebruikgemaakt van natuurlijke materialen als hout en wol. Ook zie je vrij vaak een hertengewei. Tot slot de minimalistische stijl, die is heel eenvoudig en kent geen opsmuk of decoraties. Een beetje zen, maar dan met een westerse knipoog.

Gerelateerde berichten

Over ons

In onze publicaties behandelen allerlei handige zaken om je hypotheek aanvraag of de verkoop van je huis makkelijker te maken.

Contactgegevens

Via info @ onlinehypotheekafsluitenvergelijken.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden